Galerie de imagini

Ansamblul rezidential Iris

Galerie de imagini

Apartamente de vânzare | Imagini cu exterioarele blocurilor Iris construite

Noile blocuri Iris Armoniei construite în nordul orașului Timișoara păstrează, în principiu, aceeași linie arhitecturală a blocurilor Iris construite din 2009 până acum. Fațadele își păstrează culorile și se merge pe același design al ferestrelor mari pană la podea, care asigură o lumina naturală pe parcursul întregii zile.

Noile corpuri de clădire, propun viitorilor săi rezidenți un număr de 202 de apartamente noi de vânzare cu 1, 2 și 3 camere, 10 spații cu altă destinație, locuri de parcare subterane si supraterena, situate în corpurile IJKL. Lucrările au demarat la începutul anului 2021, iar termenul de finalizare si predare este luna noiembrie 2023. 

Se poate observa ca la fiecare dintre blocurile construite de către Sedako, acordăm atenție detaliilor aferente spațiilor comune. Încercăm permanent să îmbunătățim calitatea și aspectul casei scării, a locurilor de joacă, a parcărilor, cât și a spațiului verde.

 

Planuri de situatie pe etaj pentru apartamentele noi de vanzare.

Va prezentam mai jos planurile de situatie pe etaj, a apartamentelor din corpurile I, J, K, L cu 1, 2 si 3 camere.

Mobilarile apartamentelor noi de vanzare  din Iris Armoniei conform schitelor de arhitectura.

​Mai jos puteți vedea câteva exemple de mobilări propuse de arhitecți, pe coloane în funcție de care noi am prevăzut prizele la bucătărie, prizele din dormitor, prize cablu TV, deschiderile de uși de camera și de balcon. Astfel se asigura o circulatie fluidă în fiecare apartament. Se mai pot vedea pozitionarea in corpurile de cladire si din punct de vedere geografic. 

Exemplificari finisaje gresie si faianta in baile apartamentelor de vanzare din blocurile Iris

La fel ca si in celelalte blocuri,si pentru Iris Armoniei se vor selectiona 4 sau 5 modele de gresie si faianta pentru a se obtine o varietate de tipuri de bai. Linia de design aleasa de noi este una care pune accent pe luminozitate, calitatea placilor, simplitate si bun gust.

 

Exemplificari finisaje interioare ale apartamentelor de vanzare din blocurile Iris

Mai jos puteti vedea variantele de nuante pentru parchet si usi folosite in apartamentele de vanzare din Iris, cat si aspectul general discret si elegant.

Urmarim la alegerea finisajelor sa obtinem apartamente de vanzare moderne si usor de mobilat in orice tema moderna sau clasica si care sa accepte o mobilare pe scheme de culori puternice, cat si culori pastel.

Exemplificari amenajari interioare ale apartamentelor de vanzare din blocurile Iris

Va prezentam cateva poze cu mobilarile interioare din apartamentele blocurilor Iris.

Aceste poze sunt cu caracter informativ pentru o exemplificare de mobilare interioara, in functie de compartimentarea apartamentelor.

Balcoane, logie si terase

Terasele mari, balcoanele generoase si logiile intime ofera apartamentelor noi de vanzare din ansamblul rezidential Iris Armoniei o autenticitate aparte, clientul fiind acela care alege apartamentul cu spatiul care i se potriveste cel mai bine.