Blocul Iris 2 | Apartamente de vanzare Timisoara

Iris 2

Blocul Iris 2 este al doilea bloc cu apartamente noi, finalizat de firma Sedako in Timisoara.

Locatie

Calea Torontalului, Str. Vasile Loichita, nr. 2

Regim inaltime

S + P + 7E +Er
1 scara

Descriere

La suprafata sunt 51 de locuri de parcare si spatii verzi.
In incinta parcelei se regasesc drumuri de acces si iesire de pe parcela, cu circulatie auto si trotuare pentru circulatia pietonala. Acestea sunt finisate cu dale rezistente la trafic auto.
La nivelele superioare (etaj 1 – etaj 7 si etaj retras) sunt construite 43 de unitati de locuit:

Tipuri de apartamente de vanzare

4 apartamente cu 2 camere tip penthouse
5 apartamente cu 3 camere pe un singur nivel
14 apartamente cu 3 camere cu scara interioara
8 apartamente cu 2 camere
11 apartamente cu 1 camera

Detalii tehnice

Structura cladirii este formata din fundatii tip radier general din beton armat, plansee tip dala de 20 cm, stâlpi si diafragme din beton armat. Peretii exteriori sunt placati cu sistem termoizolant de 8 cm si finisati cu materiale de calitate BAUMIT.
Tamplaria PVC este armata cu otel zincat si sticla LOW-E având un coeficient de transfer termic K=1,1W/mpK, o culoare alba pe interior si o culoare gri pe exterior, de asemenea pervazul exterior este de culoare gri.

Instalatii electrice

Instalatiile electrice cuprind: tablouri electrice MOELLER cu sigurante automate, aparataj electric marca GEWISS, curenti slabi pt: TV, internet, telefon si video interfon marca COMMAX, clima marca FUJITSU cu o putere de 9000 BTU/h.

Instalatii si bai

Instalatiile termice cuprind: centrale termice de apartament tip VIESSMAN cu tiraj fortat de putere 24 KW, radiatoare de otel KERMI cu robinet termostat, radiatoare de baie V&N tip scarita, iar alimentarea cu apa si încalzirea se face prin tuburi multistrat izolate TUBOPLAST.
Instalatiile sanitare cuprind: obiecte sanitare ROMSTAL si baterii cu cap ceramic TEKA.

Finisaje interioare

Finisajele interioare cuprind: pardoseli din gresie si parchet laminat de 8 mm system dublu click si burete izolator de 3 mm, placaje cu faianta, pereti cu vopsea lavabila superioara culoare alba, iar balcoanele si terasele au pardoseli din gresie si balustrazi metalice.
Balcoanele si terasele sunt finisate cu pardoseli din gresie si balustrazi metalice.