Galerie de imagini

Blocurile Iris - Armoniei

Galerie de imagini

Apartamente de vanzare | Imagini cu exterioarele blocurilor Iris-Armoniei

Noile blocuri Iris-Armoniei construite de noi in nordul orasului Timisoara pastreaza in principiu aceeasi linie arhitecturala a blocurilor Iris construite din 2009 pana acum. Fatadele isi pastreaza culorile si se merge pe acelasi design al ferestrelor mari pana la podea, care asigura o lumina naturala pe parcursul intregii zile.

Proiectul Iris-Armoniei, propune viitorilor săi rezidenți un numar de 438 de apartamente noi de vanzare cu 1,2 si 3 camere situate in corpurile AB, CDE si FGH. Lucrarile au demarat la inceputul anului 2018 iar finalizarea constructiei va fi in etape si anume: - blocurile AB au termen de finalizare octombrie 2019 iar - blocurile CDE au termenul de finalizare aprilie 2020.

 

Planuri de situatie pe etaj pentru apartamentele noi de vanzare.

Va prezentam mai jos planurile de situatie pe etaj, a apartamentelor din corpurile CDE, cu 1, 2 si 3 camere.

Mobilarile apartamentelor noi de vanzare  din Iris Armoniei conform schitelor de arhitectura.

​Mai jos puteti vedea pentru fiecare apartament de vanzare / fiecare coloana mobilarile propuse de arhitect in functie de care noi am prevazut prizele la bucatarie, prizele din dormitor, priza de cablu TV si ce au inclusiv deschiderile de usi, de camera si de balcon. Astfel se asigura o circulatie fluida in fiecare apartament.