Galerie de imagini

Blocurile Iris - Armoniei

Galerie de imagini

Apartamente de vanzare | Imagini cu exterioarele blocurilor Iris construite

Noile blocuri Iris-Armoniei construite de noi in nordul orasului Timisoara pastreaza in principiu aceeasi linie arhitecturala a blocurilor Iris construite din 2009 pana acum. Fatadele isi pastreaza culorile si se merge pe acelasi design al ferestrelor mari pana la podea, care asigura o lumina naturala pe parcursul intregii zile.

Proiectul Iris-Armoniei, propune viitorilor săi rezidenți un numar de 446 de apartamente noi de vanzare cu 1,2 si 3 camere situate in corpurile AB, CDE si FGH. Lucrarile au demarat la inceputul anului 2018 iar finalizarea constructiei va fi in etape si anume: - blocurile AB au termen de finalizare finalul anului 2019, blocurile CDE au termenul de finalizare august 2020 si ultima etapa - blocurile F, G, H - termen de finalizare in 2021.

Se poate observa ca la fiecare dintre blocurile construite de catre noi acordam atentie detaliilor aferente spatiilor comune. Incercam permanent sa imbunatatim calitatea si aspectul casei scarii, a locurilor de joaca, a parcarilor, cat si a spatiului verde.

 

Planuri de situatie pe etaj pentru apartamentele noi de vanzare.

Va prezentam mai jos planurile de situatie pe etaj, a apartamentelor din corpurile CDE si FG, H cu 1, 2 si 3 camere.

Mobilarile apartamentelor noi de vanzare  din Iris Armoniei conform schitelor de arhitectura.

​Mai jos puteti vedea cateva mobilari propuse de arhitecti, pe coloane in functie de care noi am prevazut prizele la bucatarie, prizele din dormitor, priza de cablu TV si ce au inclusiv deschiderile de usi, de camera si de balcon. Astfel se asigura o circulatie fluida in fiecare apartament.

Exemplificari finisaje gresie si faianta in baile apartamentelor de vanzare din blocurile Iris

La fel ca si in celelalte blocuri,si pentru Iris Armoniei se vor selectiona 4 sau 5 modele de gresie si faianta pentru a se obtine o varietate de tipuri de bai. Linia de design aleasa de noi este una care pune accent pe luminozitate, calitatea placilor, simplitate si bun gust.

 

Exemplificari finisaje interioare ale apartamentelor de vanzare din blocurile Iris

Mai jos puteti vedea variantele de nuante pentru parchet si usi folosite in apartamentele de vanzare din Iris, cat si aspectul general discret si elegant.

Urmarim la alegerea finisajelor sa obtinem apartamente de vanzare moderne si usor de mobilat in orice tema moderna sau clasica si care sa accepte o mobilare pe scheme de culori puternice, cat si culori pastel.

Exemplificari amenajari interioare ale apartamentelor de vanzare din blocurile Iris

Va prezentam cateva poze cu mobilarile interioare din apartamentele blocurilor Iris.

Aceste poze sunt cu caracter informativ pentru o exemplificare de mobilare interioara, in functie de compartimentarea apartamentelor.

Balcoane, logie si terase

Terasele mari, balcoanele generoase si logiile intime ofera apartamentelor noi de vanzare din ansamblul rezidential Iris Armoniei o autenticitate aparte, clientul fiind acela care alege apartamentul cu spatiul care i se potriveste cel mai bine.