Apartament de vanzare A47

Apartament de vanzare A47

 

Apartament de vanzare A47 – apartament de vanzare decomandat, doua camere situat la etajul 10 pe coloana 1 corp A.

Ansamblul de locuinţe colective este conceput în trei etape constructive succesive, cu termen de finalizare în 2019. În total au fost prevăzute 440 de apartamente de vanzare

Cartierul Iris-Armoniei face parte dintr-o zonă de locuinţe colective cu regim mare de înălţime,aflat la intersecţia străzilor Grigore Alexandrescu şi Armoniei, ansamblul de locuinţe format din nouă corpuri de clădire completează frontul stradal conturat de noul cartier rezidenţial şi beneficiază de acces facil la sistemul de transport în comun, zone comerciale şi de servicii. Amplasat la intersecţia a două artere principale, ansamblul Iris-Armoniei beneficiază de prezenţa a trei curţi cu spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii gândite pentru a spori intimitatea apartamentelor de vanzare.

O noutate introdusă de dezvoltator o reprezintă încălzirea în pardoseală. Deşi mai scumpă decât încălzirea clasică cu calorifere, are avantajul că eliberează o suprafaţă semnificativă din spaţiul interior şi permite o libertate de proiectare mult mai mare. În funcţie de feedback-ul primit de la clienti vom continua pe această linie şi la ansamblurile următoare sau vom reveni la 'clasici'.

In pret sunt incluse: centrala termica, aparatul de aer conditionat, sistemul de videointerfon color, podelele laminate,termostat ambient, plase insecte, lavoar, cada, vas wc,dus, gresie, faianta, usa metalica de intrare cu sistem de prindere in 6 puncte,usi interioare cat si pregatirea apartamentului pentru instalarea senzorilor de inundatie,incendiu si efractie.

Apartamentul se livreaza cu peretii zugraviti in alb sau in culoarea aleasa de client la cele antecontractate, si cu gresia, faianta si obiectele sanitare instalate in baie. In bucatarie se monteaza gresia si faianta.

Apartamentele de vanzare din ansamblul rezidential IRIS Armoniei au suprafete vitrate mari, ceea ce asigura o cantitate mare de lumina naturala pe toata durata zilei.

 

Vezi plan detaliat

apartamente de vanzare timisoara , apartamente noi de vanzare timisoara, apartament de vanzare timisoara , apartament nou de vanzare timisoara , apartamente la cheie , Sedako ,  , imobiliare Timisoara , apartamente in bloc nou, apartament in bloc nou , Iris 7

Pret: 
Situatie: 
Vandut
Etaj: 10
Corp: A
Numar camere: 2
Suprafata utila apartament: 58.14 mp
Suprafata utila balcon 1: 5.17 mp