Blocurile Iris - Armoniei

Iris - Armoniei

Iris Armoniei 25: pentru ca vrei altceva!

Ansamblul rezidential Iris Armoniei, realizat în Timișoara pe strada Armoniei nr. 25, propune viitorilor săi rezidenți o locuire colectivă specială, în cadrul căreia ample curți interioare, private, vin să ofere o oază de intimitate în cadrul orașului. Avantajele locuirii colective sunt completate, astfel, de avantajele locuirii private, prin furnizarea de spații verzi și locuri de joacă ferite de aglomerația urbană.

Ansamblul Iris - Armoniei propune realizarea în câteva etape succesive a 438 apartamente cu 1, 2 și 3 camere, completate de 10 spații cu funcțiune complementară locuirii. Apartamentele sunt deservite de trei parcaje subterane care acomodează 316 locuri de parcare și de o circulație auto supraterană, care asigură accesul la 209 parcaje supraterane. O serie de trei curți interioare se interpun corpurilor de clădire, dispunând de 3500 mp de spații verzi și locuri de joacă, precum și un traseu pietonal cu locuri de odihna, care leagă toate aceste curți.  

Lucrările la cele opt corpuri de clădire cu regim de înălțime variabil, de la S+P+6 etaje + etaj retras până la S+P+10 etaje + etaj retras, au demarat la începutul anului 2018. Primele 119 apartamente aferente corpurilor A și B vor fi date în folosință in octombrie 2019. O a doua etapă prevede realizarea corpurilor C, D și E, însumează 152 de apartamente și este prevăzută a se încheia în aprilie 2020, urmând ca întregul șantier să se finalizeze la sfârșitul anului 2020.

Ansamblul Iris Armoniei dezvoltat de Sedako Group face parte dintr-o zonă de locuințe colective cu regim mare de înălțime dispusă pe viitorul inel IV al orașului Timișoara, deținând o amplasare privilegiată în cadrul orașului. Luând în considerare dezvoltările imobiliare demarate și pe terenurile învecinate, zona mărginită de strada Armoniei, Grigore Alexandrescu, Marginii, Grigore T. Popa și Calea Aradului, însumând o suprafață de 55.000 mp, urmează același parcurs urbanistic care poate fi remarcat și în orașele occidentale, în care foste suprafețe industriale urmează o reconversie funcțională, transformându-se în cartiere moderne, atractive, dotate, în care ți-ai dori sa locuiești.

 Mai jos aveti o imagine de ansamblu a cartierului.

Blocurile iris Armoniei