Blocul Iris 7 | Apartamente de vanzare Timisoara

Iris 7

Prezentare generala apartamente in noul bloc Iris 7

 Constructia blocului Iris 7 a inceput in luna mai 2016. Noul bloc a fost  lansat pe piata sub numele de IRIS 7.

IRIS 7 face parte din ansamblul de blocuri Iris  construit de  dezvoltatorul imobiliar Sedako, proiect  demarat in anul 2007 si care va cuprinde un numar de 10-12 blocuri localizate in partea de nord a orasului Timisoara.

Cele 79 de apartamente de vanzare ale blocului cu 2 scari respecta acelasi tip de impartire la interior ca si celelalte 427 apartamente de vanzare din ansamblul rezidential Iris construite deja si vandute toate, dar au avantajul ca vor avea balcoane de suprafete mai mari.

Modul de realizare a apartamentelor de vanzare  si principiile de impartire a spatiilor la interior au ramas aceleasi ca in precedentele blocuri noi construite de SEDAKO si anume:

-apartamente de vanzare  cu 2 si 3 camere decomandate;
-bucatariile sunt open-space (la cerere pot fi transformate in bucatarii inchise);
-holurile care sa asigure accesul facil la toate incaperile;
-baile cu suprafata decenta pentru a asigura montarea obiectelor sanitare;
-balcoane mari pe toata latimea livingului;
​-coloane de apartamente de vanzare cu doua balcoane si vedere pe doua parti;
-suprafete vitrate foarte mari care sa asigure lumina naturala in fiecare incapere. Pereti intregi realizati din sticla;
​-ferestre la baie;
-apartamente de vanzare inteligente. Senzori de efractie de inundatie si de incendiu;
​-placarile cu gresie faianta, podele, realizate integral;
-pereti zugraviti in alb.

Iris 7 dispune de 80 locuri de parcare subterane si 44 locuri de parcare supraterane.

Mixul de apartamente de vanzare din blocul IRIS 7 este  unul caracteristic tuturor blocurilor IRIS construite de Sedako in Timisoara anume 80% sunt apartamente de vanzare  cu 2 camere decomandate. Cererea de apartamente de vanzare in Timisoara este in continuare concentrata catre apartamente de vanzare cu 2 camere in blocuri noi. Astfel ca IRIS 7 este proiectat pentru a avea  1 spatiu comercial, 61 apartamente de vanzare cu 2 camere si 18 apartamente de vanzare cu 3 camere.

Clienti care antecontracteaza din faza de constructie au avantajul de a personaliza apartamentul: culoarea parchetului si grosimea lui, culoarea usilor, mici modificari interioare, inchiderea bucatariei, culori la gresie si faianta.  De asemenea puteti avea cereri particulare care sa va permita ulterior o mobilare, respectiv o adaptare a functionalitatilor la modul dvs. de viata, la rutina zilnica.

Testimonialele proprietarilor celor 427 de apartamente de vanzare construite si vandute de noi pana in 2016 in Timisoara reflecta raportul bun pret/calitate oferite de blocurile IRIS.