Blocul Iris 7 | Apartamente de vanzare Timisoara

Iris 7

Prezentare generala apartamente in blocul Iris 7

 Constructia blocului Iris 7 a inceput in luna mai 2016,acesta a fost  lansat pe piata sub numele de IRIS 7.

IRIS 7 face parte din ansamblul de blocuri Iris  construit de  dezvoltatorul imobiliar Sedako, proiect  demarat in anul 2007 si care cuprinde un numar de 10-12 blocuri localizate in partea de nord a orasului Timisoara.

Cele 79 de apartamente ale blocului cu 2 scari respecta acelasi tip de impartire la interior ca si celelalte 427 apartamente din ansamblul rezidential Iris construite deja si vandute toate, dar au avantajul ca au balcoane de suprafete mai mari.

Modul de realizare a apartamentelor si principiile de impartire a spatiilor la interior au ramas aceleasi ca in precedentele blocuri noi construite de SEDAKO si anume:

-apartamente cu 2 si 3 camere decomandate;
-bucatariile sunt open-space (la cerere pot fi transformate in bucatarii inchise);
-holurile care sa asigure accesul facil la toate incaperile;
-baile cu suprafata decenta pentru a asigura montarea obiectelor sanitare;
-balcoane mari pe toata latimea livingului;
​-coloane de apartamente cu doua balcoane si vedere pe doua parti;
-suprafete vitrate foarte mari care sa asigure lumina naturala in fiecare incapere. Pereti intregi realizati din sticla;
​-ferestre la baie;
-apartamente inteligente. Senzori de efractie de inundatie si de incendiu;
​-placarile cu gresie faianta, podele, realizate integral;
-pereti zugraviti in alb.

Iris 7 dispune de 80 locuri de parcare subterane si 44 locuri de parcare supraterane.

Mixul de apartamente din blocul IRIS 7 este  unul caracteristic tuturor blocurilor IRIS construite de Sedako in Timisoara anume 80% sunt apartamente cu 2 camere decomandate. Cererea de apartamente de vanzare in Timisoara este in continuare concentrata catre apartamente cu 2 camere in blocuri noi. Astfel ca IRIS 7 este proiectat pentru a avea  1 spatiu comercial, 61 apartamente cu 2 camere si 18 apartamente cu 3 camere.

Testimonialele proprietarilor celor 427 de apartamente de vanzare construite si vandute de noi pana in 2016 in Timisoara reflecta raportul bun pret/calitate oferite de blocurile IRIS.