Galerie de imagini

Imagini cu exterioarele blocului Iris 5 care se afla in constructie

Noul bloc Iris 5 construit de noi in nordul orasului Timisoara pastreaza in principiu acceasi linie arhitecturala a blocurilor Iris construite din 2009 pana acum. Fatadele isi pastreaza culorile si se merge pe acelasi principiu al ferestrelor mari pana la podea pentru a se asigura o lumina naturala cat mai buna. O noutate este ca am marit suprafata balconului cu 30%.

Planuri de situatie pe etaj cu situatia vanzarilor pentru apartamente de vanzare cu 2 camere

Va prezentam mai jos planurile de situatie pe etaj cu situatia vanzarilor apartamentelor din  blocul Iris 5

Planuri de situatie pe etaj cu situatia vanzarilor pentru apartamentele de vanzare cu 3 camere

Va prezentam mai jos planurile de situatie pe etaj cu situatia vanzarilor ale  blocului Iris 5

Exemplificari imagini cu exteriorul blocului Iris 5

Se poate observa ca la fiecare dintre blocurile construite de catre noi acordam atentie detaliilor aferente spatiilor comune indivize. Incercam permanent sa imbunatatim calitatea si aspectul casei scarii, a locurilor de joaca, a parcarilor, cat si a spatiului verde.

Exemplificari finisaje gresie si faianta in baile apartamentelor de vanzare din blocurile Iris

Si pentru Iris 5 se vor selectiona 4 sau 5 modele de gresie si faianta pentru a se obtine o varietate de tipuri de bai. Linia de design aleasa de noi este una care pune accent pe luminozitate, calitatea placilor, simplitate si gust.

Toate baile au ferestre care amplifica si pun in valoare culorile deschise de faianta si gresie. Tendinta de design bai este sa fie simple, clasice, pentru a nu se demoda mult timp de acum incolo.

Exemplificari finisaje pentru apartamente de vanzare din blocurile Iris

Mai jos puteti vedea variantele de nuante pentru parchet si usi folosite in apartamentele de vanzare din  Iris, cat si aspectul general discret si elegant. Urmarim la alegerea finisajelor sa obtinem apartamente de vanzare moderne si usor de mobilat in orice tema moderna sau clasica si care sa accepte o mobilare pe scheme de culori puternice, cat si culori pastel.

Mobilari ale apartamentelor de vanzare  din Iris 5 conform schitelor de arhitectura

Mai jos puteti vedea pentru fiecare apartament de vanzare / fiecare coloana mobilarile propuse de arhitect in functie de care noi am prevazut prizele la bucatarie, prizele din dormitor, priza de cablu TV si ce au inclusiv deschiderile de usi, de camera si de balcon. Astfel se asigura o circulatie fluida in fiecare apartament.

Design interior propus pentru apartamentele de vanzare  din Iris 5

Pentru fiecare apartament de vanzare de 2 si 3 camere din Iris 5, aveti propuneri de design interior care sa va ajute in a va face o idee despre cum va arata viitoarea dumneavoastra locuinta.

Schite de arhitectura ale apartamentelor de vanzare din Iris 5

Mai jos puteti vedea cotele exacte de la fiecare perete al apartamentelor de vanzare din Iris 5 prezentate pe coloana.

Deoarece exista diferente intre schitele de apartamente pe coloana, va rugam sa urmariti pagina de prezentare detaliata a fiecarui apartament, pentru apartamentul de vanzare  care va intereseaza.

Schitele de mai jos sunt aferente apartamentelor standard de pe coloana.