Galerie de imagini

Imagini cu exterioarele blocului Iris

Blocul Iris 5 construit de noi in nordul orasului Timisoara pastreaza in principiu acceasi linie arhitecturala a blocurilor Iris construite din 2009 pana acum. Fatadele isi pastreaza culorile si se merge pe acelasi principiu al ferestrelor mari pana la podea pentru a se asigura o lumina naturala cat mai buna. O noutate este ca am marit suprafata balconului cu 30%.

Planuri de etaj pentru apartamentele cu 2 camere

Va prezentam mai jos planurile de situatie pe etaj cu apartamentele din  blocul Iris 5.

Planuri de situatie pe etaj pentru apartamentele cu 3 camere.

Va prezentam mai jos planurile pe etaj ale blocului Iris 5

Exemplificari imagini cu exteriorul blocului Iris 5

Se poate observa ca la fiecare dintre blocurile construite de catre noi acordam atentie detaliilor aferente spatiilor comune indivize. Incercam permanent sa imbunatatim calitatea si aspectul casei scarii, a locurilor de joaca, a parcarilor, cat si a spatiului verde.

Exemplificari finisaje gresie si faianta in baile apartamentelor din blocurile Iris

Si pentru Iris 5 au fost selectionate 4 sau 5 modele de gresie si faianta pentru ca am vrut sa obtinem o varietate de tipuri de bai. Linia de design aleasa de noi este una care pune accent pe luminozitate, calitatea placilor, simplitate si gust.

Toate baile au ferestre care amplifica si pun in valoare culorile deschise de faianta si gresie. Tendinta de design pentru bai este simplitatea si clasicul, pentru a nu se demoda mult timp de acum incolo.

Exemplificari finisaje pentru apartamentele din blocurile Iris

Mai jos puteti vedea variantele de nuante pentru parchet si usi folosite in apartamentele din complexul Iris, cat si aspectul general discret si elegant. Am urmarit ca la alegerea finisajelor sa obtinem apartamente moderne si usor de mobilat in orice tema moderna sau clasica si care sa accepte o mobilare pe scheme de culori puternice, cat si culori pastel.

Mobilari ale apartamentelor din Iris 5 conform schitelor de arhitectura

Mai jos puteti vedea pentru fiecare apartament / fiecare coloana mobilarile propuse de arhitect in functie de care noi am prevazut prizele la bucatarie, prizele din dormitor, priza de cablu TV si ce au inclusiv deschiderile de usi, de camera si de balcon. Astfel s-a asigurat o circulatie fluida in fiecare apartament.

Design interior propus pentru apartamentele din Iris 5

Pentru fiecare apartament de 2 si 3 camere din Iris 5, s-au facut propuneri de design interior care au ajutat noii proprietari ai apartamentelor din Iris 5 sa isi faca o idee de cum urma sa arate viitoarea loc locuinta.

Schite de arhitectura ale apartamentelor din Iris 5

Mai jos puteti vedea cotele exacte de la fiecare perete al apartamentelor din Iris 5 prezentate pe coloana.​

Schitele de mai jos sunt aferente apartamentelor standard de pe coloana.