Testimonial Raluca M.

Testimonial Raluca M.

Dupa un studiu amanuntit al ofertei de apartamente de pe piata si la recomandarea unor prieteni buni, fosti clienti ai Sedako, am optat pentru un apartament in blocul Iris 4.

Raportul calitate/pret, calitatea materialelor si a finisajelor, dotarea tehnica, amplasarea imobilului, spatiile mari si luminoase, utilitatile, garantia oferita dar in special transparenta si disponibilitatea de a gasi solutii pentru cerintele clientului, au fost motivele care m-au determinat sa devin client.

Am apreciat enorm organizarea pentru semnarea contractului, totul desfasurandu-se rapid si fara bataie de cap pt client. Eficienta maxima!

Doresc pe aceasta cale sa ii multumesc in special dlui George Mierlut pentru amabilitatea, profesionalismul, seriozitatea si consilierea pe intreaga perioada de la semnarea precontractului pana la finalizarea lucrarilor!

Firma Sedako este un exemplu ca si in Romania, se pot oferi servicii de calitate si de incredere clientilor, si asta datorita conducerii si angajatilor care au inteles ca un client multumit este cea mai buna carte de vizita!