Testimonial Elena S.

Testimonial Elena S.

In fiecare zi, in drum spre birou, treceam pe langa blocurile complexului Iris. Cromatica lor imi dadea o stare de fresh, de buna dispozitie, imi alimenta dorinta de a le vedea si in interior; sunt la fel de frumos si atent finisate ca si exteriorul?

Asa ca atunci cand mama a vrut sa fie mai aproape de noi, solutia a fost simpla si la indemana: am intrat pe site-ul Sedako, am ales etajul si numarul de camere si orientarea, apoi mi-am programat o vizita cu unul din consultantii de vanzari ai firmei, Ovidiu Varga.

Finisajele interioare m-au convins ca aceasta echipa, Sedako, vrea si reuseste sa livreze timisorenilor locuinte de calitate la un pret corect corelat cu ce mai exista pe piata si cu preturile materialelor de constructie aflate in crestere constanta; chiar daca initial pretul pentru un apartament nou este mai mare decat pt un apartament vechi, daca iti faci calculele bine, vei vedea ca la final preturile sunt foarte apropiate cu 3 dezavantaje majore la apartamentele vechi: casa scarii, subsol insalubru si coloanele vechi si uzate.

Apartamentele din blocul Iris 4 i-au placut si mamei mele, asa ca am cumparat unul cu 1 camera.