Testimonial Daniela D.

Testimonial Daniela D.

Am inceput cautarile pentru a-mi achizitiona un apartament in vara acestui an. Doream un apartament intr-un bloc nou construit, sau macar unul construit in ultimii 10 ani. Primul bloc vizitat a fost Iris 4, deoarece treceam zilnic pe langa el in drum spre serviciu. Desi mi-au placut “din prima”apartamentele din bloc, mi-am spus ca nu voi lua o decizie decat dupa ce mai vad si alte apartamente, pentru a avea mai multe optiuni.
In urmatoarele doua luni am vizitat toate blocurile noi din oras, dar la fiecare gaseam cate un inconvenient pentru ca aveam ca si termen de comparatie blocul Iris 4.
Asa ca m-am intors la domnul Gigi Dumitrascu, administratorul complexului de locuinte IRIS, care mi-a prezentat blocul si la prima vizita, am reluat negocierile, am revazut apartamentele de mai multe ori si am sfarsit prin a-mi achizitiona un apartament in blocul Iris 4 la etajul 7. Motivele pentru care am ales IRIS 4 sunt multe: balconul generos, camerele luminoase, finisajele deosebite si, nu in ultimul rand, grija permanenta a firmei Sedako si in special a domnului Gigi Dumitrascu, fata de locatarii complexului de locuinte IRIS.