Testimonial Raluca D.

Testimonial Raluca D.

Dorind sa achizitionez un apartment cu 2 camere, stiam ca aveam de ales intre un apartament intr-un bloc vechi si unul intr-un bloc nou.

Asa ca am inceput cautarea pe internet. Curand mi-am dat seama ca preturile apartamentelor din blocurile vechi sunt comparabile cu cele din blocurile noi, asa ca m-am decis: apartment intr-un bloc nou!

Datorita unei publicitati foarte bune am gasit apartamentele Iris ale firmei Sedako care au fost primele pe care le-am vizitat. Mi-a placut foarte mult zona, felul cum sunt impartite apartamentele cat si finisajele intr-o paleta diversa de culori corespunzatoare oricaror gusturi.

Deoarece am decis sa achizitionez apartamentul cand inca nu era 100% finisat, am putut face mici modificari astfel incat sa fie complect pe placul meu, apreciind disponibilitatea celor de la Sedako de a face acest lucru fara a plati nimic suplimentar.

In concluzie, chiar daca apartamentele nu sunt chiar "in centru", recomand tuturor celor care doresc sa achizitioneze un apartament nou sa nu omita o vizita la apartamentele Sedako.