Testimonial George C.

Testimonial George C.

In luna iunie 2011, am inceput sa caut un apartament care sa fie situat intr-un bloc nou construit, prevazut cu lift si sa fie intr-o locatie cat de cat accesibila cu transportul public. Dupa examinarea mai multor posibilitati, am optat pentru zona Caii Torontalului, la iesirea din oras, care se afla destul de aproape de locul de munca si alte puncte de interes comercial si social.

Am luat legatura cu Domnul George Mierlut de la firma Sedako, care mi-a propus vizitarea unui apartament din blocul Iris 2 pentru a vedea cum arata finisajele si alte detalii. Impresia mea despre cele vazute a fost buna, dar vazand ca vis-a-vis era in constructie un alt bloc al firmei Sedako am cerut detalii despre viitoarea cladire. Posibilitatea de a beneficia de configurarea apartamentului in curs de construire si de un spatiu suplimentar la subsolul blocului au fost argumente puternice in alegerea blocului Iris 3.

Am apreciat deschiderea celor de la Sedako in a discuta si accepta modificarile cerute de mine. De asemenea, posibilitatea de a alege dintr-o gama destul de larga de finisaje a constituit un plus de incredere in realizarea unui apartament care sa corespunda pe gustul meu. Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionez reducerea acordata de firma Sedako din pretul de lista al apartamentului ca parte a politicii firmei pentru incurajarea primilor clienti ai blocului Iris 3.