Testimonial Daniel P.

Testimonial Daniel P.

Nefiind un expert (nici macar cu pregatire medie in ceea ce priveste constructiile) pentru mine au contat mult impresiile cunoscutilor care au cumparat apartamente sau case construite de Sedako.

Toti cei cu care am vobit mi-au spus ca firma si, mai ales, cel care o conduce le-a inspirat seriozitate.

Acesta e motivul principal pentru care m-am orientat catre ei. Am fost si am vorbit si cu alti dezvoltatori, dar mi-au lasat o impresie mai slaba comparativ cu Sedako.

La capitolul neplaceri, pot mentiona niste lucruri intelese gresit si de o parte si de alta care au dus la mici intarzieri in procesul de intocmire a actelor. Totusi, trebuie remarcat ca efortul cumparatorului e relativ scazut in privinta intocmirii actelor.

In ceea ce priveste apartamentul, ne-a placut ca e spatios iar finisajele sunt de calitate. Un exemplu in acest sens e faptul ca toate firele si tevile sunt trase de asa maniera incat nu sunt vizibile. Important pentru mine a fost si faptul ca am putut achizitiona si o boxa.

In ceea ce priveste compartimentarea, regretul nostru e ca daca vom inchide bucataria, aceasta risca sa devina prea stramta. In rest, apartamentul e bine compartimentat: sufragerie si balcon spatioase.

Mai exita un lucru care m-a incantat spre finalul discutiilor. Realitatea e ca Sedako se gaseste de cealalta parte a baricardei cand vine vorba de negocieri de pret. Exita totusi o limita data de bune intentii si onestitate.