Testimonial Bogdan C.

Testimonial Bogdan C.

Pe o piata imobiliara plina de rezidentiale pompoase, preturi umflate si promisiuni neonorate, Sedako Group ne-a ajutat sa ne gasim locuinta mult dorita. Vizitand site-ul companiei, am avut posibilitatea de a afla de la primul click tot ceea ce ne interesa, pana la cele mai mici detalii. Aici am gasit ceea ce cautam: o locatie buna, pret pe masura veniturilor, materiale si finisaje de calitate. Pe langa faptul ca imobilul Iris 3 este compus din blocuri de o calitate si o rezistenta superioara, cel mai important este faptul ca dezvoltatorii complexului sunt foarte deschisi la dorintele potentialilor clienti.

Posibilitatea personalizarii apartamentului prin alegerea podelelor si a usilor de interior, dar si calitatea materialelor folosite, au reprezentat aspecte importante in luarea deciziei de colaborare cu firma Sedako. Un plus de incredere a fost dat si de amabilitatea si profesionalismul agentului de vanzari, prin intermediul caruia s-au facut toate modificarile dorite de noi.

De asemenea, zona in care se afla ansamblul este superba, aproape de punctele noastre zilnice de interes: locurile de munca, hipermarket-uri si zonele de socializare ale orasului.