Testimonial Adina T.

Testimonial Adina T.

Consider ca un simplu mesaj nu ar fi suficient pentru a-mi exprima multumirea vis-a-vis de echipa Sedako cu care am colaborat pe parcursul achizitiei apartamentelor in complexul Iris.

Mentionez ca, daca in urma cu aproximativ 1 an si jumatate pentru primul apartament,nu stiam foarte multe lucruri despre ofertele si calitatea serviciilor oferite de firma Sedako, faptul ca am revenit si ne-am decis sa mai cumparam inca un apartament, in Iris 3, inseamna nu doar ca ne-a placut aspectul sau estetic, cat mai ales tot pachetul pe care ti-l ofera o astfel de achizitie, de la camere, calitatea materialelor de constructie folosite, geometria apartamentului, luminozitatea, compartimentarea, suprafata avuta, serviciile oferite etc, faptul ca am intalnit oameni 'deschisi la minte' si care cauta in primul rand sa-si multumeasca potentialii si actualii clienti.

Am descoperit in domnul Viorel Buga un om nu numai de o inteligenta sclipitoare, un adevarat profesionist, dar si un om vertical, cu care poti, intr-adevar, discuta si expune exact ce anume si cum ti-ai dori un apartament ca la carte. Desigur, dl Puiu Balan, ca si la achizitionarea celuilalt apartament, a fost mai mult decat binevoitor si foarte 'pe faza', la toate intrebarile mele si tin sa ii multumesc pentru tot si sa va felicit pe toti, pentru o asa echipa. Nu as putea sa-l omit pe domnul Gigi, care se dovedeste pe zi ce trece ca are grija de cei care si-au cumparat apartamente in complexul Iris si care e mai mult decat dornic sa rezolve posibile si/ sau potentiale doleante ale noastre, vis-a-vis de apartamentele in care locuim deja.

Sunt foarte increzatoare in acesti oameni, recomand cu toata deschiderea o astfel de colaborare si, desigur, tranzactii pentru apartamentele ofertate.