Blocul Iris 3 | Apartamente de vanzare Timisoara

Iris 3

Blocul Iris 3 este construit in regim de inaltime P+7 si 4 coloane de apartamente noi cu 3 camere dintre care 2 coloane de  apartamente noi decomandate, pe colt, cu vedere pe doua laturi.

Sunt amenajate spatiile verzi. Odata cu finalizarea fiecarui bloc IRIS se face punerea in functiune a centralelor termice si aparatelor de aer conditionat pt care se face proba functionarii la predarea apartamentelor. La toate apartamentele s-au adaugat plase de tantari in culoarea gri inchis pentru uniformizarea fatadei.

Scara blocului dispune de patru lifturi din inox satinat de la firma Kone, aflata pe locul 2 in topul mondial al producatorilor de lifturi. Blocul dispune de 65 de locuri de parcare supraterana.

Casa scarii este iluminata natural de un iluminator din termopan situat la ultimul etaj care este prevazut cu un senzor de fum care deschide automat geamurile in caz de incendiu si cu senzori de ploaie si vant care il inchid automat la primii stropi de ploaie sau la pornirea rafalelor de vant.

Holul blocului este placat cu gresie import Italia, o culoare calda, acelasi tip de gresie imbraca si casa scarii.

Apartamentele noi sunt complet dotate cu obiecte sanitare (vana, cabina de dus, chiuveta, vas WC si rezervor, robineti, instalatie de dus) si complet finisate,  pentru a va permite sa va aduceti mobila si sa va mutati imediat.

Toate apartamentele noi sunt dotate cu videointerfon color, centrala termica de 24 kW Vaillant, aparate de aer condiționat de 9000 BTU Fujitsu, usi de intrare metalice cu inchidere in 6 puncte, instalatii electrice realizate cu materiale de buna calitate, instalatii termice cu conectarea radiatoarelor prin sertizare care asigura o etansare mai buna decat sistemele clasice prin conectori.